Trappstädning
Vi blir din erfarna och stabila partner som systematiskt tar hand om städningen av trapporna. Vi har kollektivavtal och hjälper gärna till med oväntade problem när det behövs.

Trappstädning

Vi blir din erfarna och stabila partner som systematiskt tar hand om städningen av trapporna. Vi har kollektivavtal och hjälper gärna till med oväntade problem när det behövs.

SÄKERHETSKOLL

ANSVARSFÖRSÄKRING

KOLLEKTIVAVTAL

PERSONALFÖRSÄKRINGAR

YRKESBEVIS

Trappstädning

Vi alla vet hur viktigt det första intrycket är, oavsett i vilken byggnad man kliver in i och vad man förväntar sig att mötas av. Detta gäller på såväl arbetsplatser och kontor som butiker.

Något som man sällan lägger ner mycket tid på är trappor, och det är rätt vanligt att man tänker att trappan inte har en så stor betydelse för helhetsintrycket. För att känslan av det hela ska bli så bra som möjligt krävs det att trapporna sköts om och städas ordentligt. Du kan ju tänka dig hur mycket skräp, kladd och bakterier vi bär under våra fötter och skor, som sen fastnar i trappan. Att hålla den ren är A och O för en fräsch helhetskänsla.

Att gå i en kladdig och dammig trappa kan också indirekt vara en fara, då den lätt blir hal och obehaglig att gå i. Därför är det viktigt att man städar och rengör trappen precis lika noggrant som man städar resterande delar av en fastighet.

Vi alla vet hur viktigt det första intrycket är, oavsett i vilken byggnad man kliver in i och vad man förväntar sig att mötas av. Detta gäller på såväl arbetsplatser och kontor som butiker.

Något som man sällan lägger ner mycket tid på är trappor, och det är rätt vanligt att man tänker att trappan inte har en så stor betydelse för helhetsintrycket. För att känslan av det hela ska bli så bra som möjligt krävs det att trapporna sköts om och städas ordentligt. Du kan ju tänka dig hur mycket skräp, kladd och bakterier vi bär under våra fötter och skor, som sen fastnar i trappan. Att hålla den ren är A och O för en fräsch helhetskänsla.  Läs mer...

Vi på Hembry erbjuder trappstädning för er som vill att trappan ska få lika mycket uppmärksamhet som resterande utrymmen. Att ha en ren och fräsch trapp är inte bara trevligt för ögat, utan det ger en fräschare känsla och nöjdare hyresgäster.

Vi städar professionellt och systematiskt och sätter hög vikt i ett kvalitativt utfört arbete, där precision och noggrannhet hör till våra vardagliga rutiner. Anlita oss redan idag för ordentlig löpande trappstädning. Vi ser fram emot att bli er långsiktigt stabila partner och har alltid möjlighet att hjälpa till med oväntade problem som uppstår.

Karim Mohammadi

Vi beställde en städning av vår lägenhet på 40 kvadrat. Städaren kom i tid och utförde ett mer än nogrant arbete. Några timmar senare kom...

Daniela Goglia

Hembry är duktiga och professionella i såväl städningen som kommunikationen. De är måna om att kunderna ska vara nöjda.

Adam Ayachi

Fantastiskt bemötande, super duktiga städare, jag är mer än nöjd! Rekommenderar starkt.

Annelie Larsson

Jag fick hjälp med städningen av min lägenhet igår genom Hembry. Jag är supernöjd och det blev jättefint. En otroligt duktig städerska...

Henning Mårtensson

Trevlig personal och mycket bra städning. Måste verkligen hylla städaren Ali för supertrevligt bemötande på alla sätt och vis. Rekommenderas!

Lina H

Mycket bra kundservice och kvalitetstänk. När jag varit hemma vid avslutad städning, så har jag fått godkänna resultatet innan städaren gått.

Clara Hallén

Jag var jättenöjd med städningen i vårt hus. Det var ordentligt och grundligt städat och huset sken efteråt. Kan varmt rekommendera Hembry.

Andreas de Freitas

Grymt bra städat! Trevligt bemötande och bra kundservice.

Therese Flingdal

Kom hem till en superbra städad lägenhet. Trevligt bemötande både från hon som städade och kundservice. Rekommenderas :)

Junn S

Vill tacka Henbry för en jättebra flyttstädnig av vår 4:a. Kan rekommendera dom!
Bra och trevlig personal, samt att dom varit...

powered by Typeform